maanantai 10. joulukuuta 2007

Bang-bang-kok-kok

Niinpa jamahdimme taasen aiottua pidemmaksi aikaa tanne Bangkokiin. Tana iltana jatkamme matkaa pohjoista kohti yojunalla. Menemme Nong Khai -nimiseen rajakaupunkiin, josta on vain kivenheitto Laon puolelle. Pitaa viela sielta koittaa paasta nettiin, silla lukemamme perusteella Laos ei tarjoa hyvia nettimahdollisuuksia.

Eilen vietimme mukavan paivan. Ensin muutama tunti Bangkokin elaintarhassa, jossa kahden euron sisaanpaasymaksulla naimme paljon eksoottisia elaimia. En ollut aikaisemmin nahnyt ainakaan kirahvia, vompattia enka hyeenaa. Oli siella norsuja, leijonia, tiikereita, panttereita, apinoita, seeproja, karhuja, strutseja, krokotiileja, kilpikonnia, liskoja, virtahepoja... hurjasti kaikenlaisia otuksia! Niita paasi pallistelemaan hyvin lahelta, koska olivat aika pienissa hakeissa (tai siis aitauksissa, ei ne oikeastaan hakkeja olleet) niin eivat paasseet kauas piiloon katseita. Varsinkin eras oranki oli hyvin surullisen nakoinen istuskellessaan apaattisena ja katsellessaan katselijoitaan.

Illemmalla menimme viela elokuviin. Kavimme katsomassa Beowulf -elokuvan 3D -elokuvateatterissa. Siella siis istuttiin 3D-lasit paassa, mutta ei sentaan sellaiset vanhanaikaiset etta toinen linssi olisi punainen ja toinen vihrea! Oli aika vaikuttava kokemus kylla, valilla tuntui etta olisi voinut kadella napata jotain elokuvasta. Leffan valitsimme sen perusteella, etta se oli ainoa 3D-teatterissa pyoriva, mutta ihan viihdyttava patkahan tuokin oli. Olihan siina sentaan alaston Angelina Jolie!

Bangkok on vallan mukava paikka suurkaupungiksi. Taalla on vain yksi epamiellyttava asia, johon ei voi olla tormaamatta. Vanhat, rumat, allot lankkarimiehet nuorten nattien thai-tyttojen seurassa. Kylla sen yleisesti voi sivuuttaa, mutta tassa paivana eraana olimme kuuntelemassa livebandia ravintelissa niin edessamme olevaan poytaan tuli kaksi tuollaista pariskuntaa. Touhun seuraaminen alkoi allottaa. Piti paasta pian pois! Hyi hyi hyiiiiii! Miksi niitten pitaa tulla ihmisten ilmoille pelehtimaan? Pysyisivat vain siella punaisten lyhtyjen alueella tai hotellihuoneissa!

2 kommenttia:

  1. Norsuja, norsuja, norsuja!

    Ihan viihdyttävä leffahan se Beowulf on, mutta onneks näin sen ilmaseksi. Ei siitä varmaan mitään ois viittiny maksaaa.

    Onks norsuista kuvia? Kai päästitte kaikki onnettomat elukat vapaaksi?

    VastaaPoista
  2. Olen myös kiinnostunut norsuista, mutta vieläpä enemmän VOMPATEISTA! Onhan vompateista kuvia! SIllä on niin hauska nimikin vompa-vompa...
    Jepuslis.

    Meen tänään töihin 13.30 ja sitten olenkin iltavuorossa seuraavat 7 päivää ja SITTEN pääsen nauttimaan 6 päivän joululomasta, joka on oikeasti tosi mukavaa, kun pääsen kotiin ja Jkl:ään moikkaamaan Annaa. On tosi outoa, kun Raxu ei ole siellä...Ihan tässä alkaa ikävä olla!

    VastaaPoista

Terkkuja Raisalle ja Tepelle!