maanantai 3. joulukuuta 2007

Saareilua Koh Koodilla.

Juup eli viikon verran ollaan oltu saarella nimelta Koh Kood tai Koh Kut. Ihmiset on ollunna oikeinkin ystavallisia ja mukavia, mutta englanninkielta taalla ei kovin paljoa taideta, mika on hassua silla taalla on kuitenkin suhteellisen paljon turisteja (vaikkakaan ei yhta paljon kuin lahistolla olevalla isommalla Koh jollain muulla).
Se on todettu etta kalliimpaa taalla tuntuu olevan kaikki yopymisesta olueen. Ja oluttahan on nyt Kimmon ansiosta tullut otettua vahan enemman kuin intiassa :P
Rentoa menoa on harrasteltu ja mopolla parrailty pitkin saarta. Kaytiin tuossa eilen vesiputouksella ja uitiinkin siella. Yritettiin myos etsia 300 vuotta vanhaa puuta mutta taman teimme tuloksetta.
Kajakkiurheilua on myos suunniteltu mutta saapa nahda jaako vain suunnitteluksi, silla huomenna on tarkoitus jos siirtya pois saarelta ja taas kohti Bangkokia kohtaamaan Kimmon ystavaa (vai ystavia?). Puhhuijakkaa, saa nahda mita siita hulinasta taas tulee taman rauhallisuuden jalkeen.
Pitaa taas koittaa paasta kirjoittelemaan ettei tarvi huolestua meidan hengissaolosta :)

3 kommenttia:

  1. Terveisiä teemulle ja raisallekki vaikka en tunne

    Kuulostaa aika mahtavalta reissulta. Vähän eri kaliiperia ku meikäläisen reilaus...

    Kuulin tästä blogista pari päivää sitte hevimestan eessä eräältä teemun varmaan hyvin tuntemalta tytöltä (täytyy tunnustaa, että nimi ei kyllä oo jääny mieleen vielä), ja piti tulla kattomaan.

    Kuulin myös että oot soittanu tabloja siellä? Itsehän omistan kyseisen instrumentin ja ainaki omasta mielestä aika haastavaa varsinki niitten hienouksien saaminen.

    Itse olen yliopistolla odottamassa seuraavan luennon alkua... En nykyään täällä paljon muuta teekkään, sen verran harvakseltaan näitä tunteja. Tällaista tämä englannin opiskelu siis on. Passaa kyllä mulle. Ikävää pyöräillä talvipakkasilla 6 kilometriä heinäpäästä tänne yhden tunnin takia niin tullu aika paljon vielä skippailtua.
    Lukiotyyli siis jatkuu.

    Muutettiin tosiaan Tuukan ja yhen Artun kanssa Heinäpäähän vanhaan kerrostaloon. Keskustan läheisyys ehkä painoi valinnassa enemmän ku kätevyys opiskelun kannalta. Tuukka opiskelee yllättäen matematiikkaa täällä.

    Nyt sitte syömään ja fonetiikkaa oppimaan.

    Pitäkäähän hauskaa siellä ja varokaa kaikkea liian myrkyllistä.

    Ja Terveisiä Sinimarialta, Simolta ja Jyrkiltä.

    Tapio

    VastaaPoista
  2. Heikunkeikun!

    Terkuhja teille vaan sinne puh lak kah kohille....

    Mä tässä vaan oottelen ennen työpäivän alkua, että on huomenna itsenäisyys(vapaa)-päivä ja voin kahtoo Jaakon kanssa uusia "My name is Earlin" jaksoja dvd:ltä.

    Lunta on tullu sellaseen winter wonter land-tyyliin, joten joulua tässä vain ootellaan. Hmm, pitääkös teidän joululahjat säilöä naftaliiniin ja kaivaa sieltä kun palaatte?

    Terkuin Luru

    VastaaPoista
  3. www.hoffenheimin.com/pattaya
    kantsii käydä zekkaas toikii?

    VastaaPoista

Terkkuja Raisalle ja Tepelle!