tiistai 25. maaliskuuta 2008

Paluu Thaimaahan

Kerkesimme odotella Bangkokissa pari päivää Hennan (Teemun tyttöystävä) liitymistä reissuretkueemme jatkoksi. Asustelimme Khaosan Roadilla ja ihmettelimme sen ainaista festarimeininkiä. Koskapa mistään ei oikein löytynyt rastojen korjaajaa, oli mielessäni kehkeytynyt jo Laon puolella matkatessa, että pitää hakeutua parturiin leikkaamaan tukka pois. Niinpä siis marssin Khaosanilla pätevän oloiseen parturi-kampaamoon ja jätin pääni heidän armoilleen. No worries, luulen että Jouluun mennessä tukkani on jo ihan ok.

Ennen hyppäämistämme yöjunaan kohti etelää, vietimme pari päivää kertoen Hennalle Kaakkois-Aasian ja Thaimaan ihmeellisyyksistä ja shoppaillen sekä Khaosanilla että MBK:lla. Oli varsin piristävää saada uusi naama seurueeseen ja kuulla uusia juttuja. Henna on varsin vitivalkoinen meihin verarttuna, katsotaan saako kiinni!

Emme saaneet junaan nukkumapaikkoja, joten vietimme yön istualtaan torkkuen. Junaemo jakoi meille ilmaiset piiraat, vettä ja peitot. Kovin hyvin ei tullut nukuttua, joten kun saavuimme Chumphoniin aamukuudelta ja raahauduimme hotelliin, uni maittoi pitkälle päivään. Chumphon on 81 000 asukkaan pikkukaupunki, joka on lähinnä ohikulkupaikka lähisaarille matkustaville turisteille. Me kuitenkin viihdymme juurikin sellaisissa paikoissa, joissa ei aivan liikaa vilise turisteja, joten jäimme Chumphoniin pariksi päiväksi. Noudatimme tapaamamme norjalaismiehen, Thorin, neuvoa ja vuokrasimme mopot ja kävimme "Cabana Beachilla" nauttimassa auringosta ja merestä. Vesi ei paljon viilentänyt, sillä se oli reilusti yli 30 asteista. Seuraavana yöna heräsimme aamuviiden aikaan hirveään ukkosmyrskyyn ja sateeseen. Mistäköhän se Thor nyt niin suuttui?

4 kommenttia:

  1. Kuvia, kuvia, kuuuviiia!

    -Erggi

    VastaaPoista
  2. Joo kuvia uudesta tukasta >:D

    VastaaPoista
  3. Terkkuja Raisalle, Teemulle ja Hennalle:) Juttua vaan sieltä kauniilta saarelta!
    Arja

    VastaaPoista
  4. Hauskaa nähä lyhythiuksinen Raisa. Eipä sellaista ole ennen nähtykään!KUVIA Olisi siitä kyllä hauska nähdä.

    Kuulostaa mukavalle, kun nuori lempi on päässyt taas yhteen ;)Terveisiä vaan Teemulle ja Hennalle.

    Oi jospa oisin voinut lillua kanssanne tuossa ei-virkistävässä merivedessä :D

    Rakkain terkuin Luru

    VastaaPoista

Terkkuja Raisalle ja Tepelle!